Raskt lån

Ta et raskt lån i dag

Med dagens teknologi har det blitt mulig å ta et raskt lån uten for måtte reise seg fra PC-stolen, og faktisk kan man søke om lån fra så godt som alle dingser som kan koble seg opp mot internett. Det eneste andre man trenger er en kodebrikke med BankID, og litt kjennskap til økonomien sin, så kan man ordne seg lån på få minutter.

Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

Grunnen til at det er mulig å få så raske lån er at det er snakk om forbrukslån uten sikkerhet. Dette er altså lån hvor man ikke setter noen eiendeler i salgspant, og trenger dermed ikke en haug med papirer og verdiligninger for å søke om lånet. Istedenfor bruker man betalingsevnen sin som sikkerhet, og denne kan låneaktøren finne ut av på noen få minutter ved å bruke en kredittsjekk som kobler seg opp mot likningstabellene til Skatteetaten. De kan på få minutter vite mye om økonomien til søkeren, og kan dermed gi et veldig raskt svar på lånesøknaden.

Når man tar et forbrukslån får man låne alt mellom noen få tusen kroner, og flere hundretusener. Pengene man får utbetalt kan man bruke på hva man vil, uansett om det er klær, reiser, møbler eller gamle regninger. Låneaktøren er ikke engang interessert i hva pengene skal brukes til, så det er bare å bruke forbrukslån for å komme seg ut av økonomiske kriser, eller for å oppfylle gamle drømmer man aldri helt har hatt råd til.

Renta man får på forbrukslån kan variere stort, men er generelt sett dyrere enn på lån med sikkerhet. Jo mer penger man låner, jo lavere blir renta, men det er ikke uvanlig med en rente på mellom 10 % og 20 % på mellomstore forbrukslån. Det er altså ikke verdens billigste type lån, og det er dermed noe man bør tenke seg veldig godt om før man tar opp, slik at man ikke ender opp med å låne mye penger som blir brukt på tull eller unødvendige ting.

Det er enkelt å ta et raskt lån

Raskt lånNår man skal ta et raskt lån over internett så trenger man bare å finne frem til nettsidene til låneaktøren for å begynne det hele. Der ligger det en lånesøknad, og denne må fylles ut med personalia, informasjon om økonomien til søkeren, og informasjon om lånet man søker om. Når man skal sende inn søknaden bruker man BankID for å signere den, og sender hele greia helt elektronisk. Det er ikke nødvendig å printe ut og sende signerte papirer i posten, da BankID holder som underskrift.

Med raske lån får man som regel svar på lånesøknaden innen få minutter, og dersom den blir innvilget får man et konkret lånetilbud. Dette tilbudet inneholder alt av informasjon om lånet du har mulighet til å få, og det er disse tallene som blir gjeldende dersom du takker ja. Det er alltid mulig å takke nei på dette steget, og håpe på et bedre tilbud hos en konkurrent, for når man takker ja så er lånet aktivt, og pengene på vei.

Det tar ofte mellom to og fem dager å få pengene man har lånt inn på konto, og det er ingenting man kan gjøre for å få fart på dette. Her er det altså bare å ha litt god tålmodighet, så er de snart fremme og klare til og brukes.