Lite lån på dagen

Slik kan du skaffe et lite lån på dagen

Ved å ta opp et lite lån på dagen kan man søke om lån med det samme, og få utbetalt en valgfri liten sum med penger raskt. Da trenger man ikke å spare opp i flere måneder for å få råd til tingen man vil kjøpe eller ønsker seg. På denne måten får man alle pengene man trenger samme dag, og bruker de neste månedene på å betale tilbake, litt etter litt, helt til man er kvitt gjelden igjen.

Man bestemmer selv hvor mye penger man vil låne når man tar opp et lite lån på dagen, og generelt sett får man alt fra noen få hundrelapper til rundt 10 000kr som smålån. Det er også mulig å låne mer penger, men da som er vanlig forbrukslån. Nedbetalingstiden på slike smålån er gjerne på under ett år, og kan være så lite som bare noen få måneder. Dette er altså lån hvor man får pengene fort, og kvitter seg med gjelden fort.

Pengene man låner med et lite lån på dagen har ingen faste rammer, så det er opp til hver enkelt hva de skal brukes på. Her er det muligheter for å kjøpe seg en ny TV, bytte deler på bilen eller betale gamle regninger. Man kan også dele opp lånet, og bruke litt på én ting og resten på andre ting.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

 

Smålån fungerer på samme måte som vanlige forbrukslån, og det er dermed lån uten sikkerhet. Dette betyr enkelt nok at man ikke trenger å sette noen eiendeler i salgspant når man tar opp lånet, og trenger dermed aldri å risikere at låneaktøren tar et tvangssalg for å dekke ubetalt gjeld. Samtidig kan man være sikker på at det hele går mye raskere enn lån med sikkerhet, ettersom det ikke er like mange papirer som må ordnes, signeres og sjekkes.

Når man skal ta opp et lite lån på dagen kan man gjøre det over internett, med SMS eller over telefonen. Den enkleste og mest populære måten er selvfølgelig over internett, da denne lar deg sjekke over alle tilbudene, tallene og vilkårene til låneaktørene i fred og ro. Da er det bare å koke opp en kopp med kaffe mens du bruker tid på å få oversikt over lånemulighetene. Selve søknaden om lån er veldig enkel, og man trenger bare å fylle ut et raskt låneskjema på nettsidene til låneaktørene.

Kan alle ta et lite lån på dagen?

Det eneste kriteriet for å få lov til å ta opp lån i Norge er at man er myndig, og det betyr at nesten alle som er over 18 år gamle har mulighet til å ta opp lån.

Mange låneaktører er strenge med hvem de låner ut penger til, men det pleier sjeldent å være et stort problem når det er snakk om smålån. Det viktigste er at man ikke har masser av betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, da disse viser låneaktøren at du er dårlig til å gjøre opp for deg. Dersom du skulle ha pådratt deg noen slike kan det vært lurt å kvitte seg med dem før du bruker mye tid på å søke om lån.


lite lån på dagen