Lendo lån

Ta et Lendo lån i kveld

Lendo er en låneaktør som fungerer litt annerledes enn låneaktører fleste. Istedenfor å låne ut penger direkte til søkeren, sender de lånesøknaden videre til flere forskjellige aktører. Søkeren får da opp flere alternativer til lånet, og har dermed større sjanse for å få innvilget et billig forbrukslån.

Et Lendo lån lar deg låne mellom 5 000kr og 400 000kr med en nedbetalingstid på mellom 3 og 12 år. Det er dermed store muligheter for å velge akkurat det lånet man vil ha, men man må vurdere en annen låneaktør hvis man vil ha et smålån på bare noen få tusenlapper. Pengene man får utbetalt er helt uten sikkerhet, og man kan dermed også bruke dem på akkurat det man måtte ønske.

Som med alle andre forbrukslån får man utbetalt hele summen man låner samtidig, og derfra får man selv gjøre hva man vil med pengene. Det er dermed mulig å bruke store deler av lånet med det samme, eller spare opp visse deler av lånet til tider hvor man trenger det mer. Uansett hva man velger så løper rentene fra aller første dag, og man får den første fakturaen allerede neste måned.

Den nominelle renta hos Lendo ligger på fra og med 7.90 %, noe som er en veldig god rente på forbrukslån. Til tross for denne gode utgangspunktrenta er det viktig å huske at alle som søker får sin helt egen rente basert på personlige variasjoner, så det er ingen sikkerhet for at man faktisk får en såpass lav rente.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

 

Dersom man trenger refinansiering er det også helt mulig med Lendo lån, og foregår på omtrent samme måte som når man søker om et nytt lån. Den eneste store forskjellen er at man velger refinansiering når man søker, og dermed fyller ut postene om annen gjeld som man vil refinansiere. Dette er en veldig fin måte å samle gammel gjeld til kun én låneaktør, og samtidig få den litt bedre og billigere.

Slik tar du Lendo lån

Prosessen med å ta opp et Lendo lån fungerer enkelt ved at man går inn på nettsidene til Lendo AS. Allerede på forsiden ligger det et låneskjema, så det er bare å fylle ut og sende inn. Selve søknaden er veldig enkel og rask og fylle ut, så det tar som regel ikke mange minuttene. Når den er fylt ut kan man bruke BankID for å signere søknaden, og dette fungerer på omtrent samme måte som når man betaler i en norsk nettbutikk.

Det koster selvfølgelig ingenting å søke om lån. Det er fritt frem for å søke så mange plasser man bare vil, og man betaler ingen verdens ting før man faktisk takker ja til et tilbud.

Når lånesøknaden er sendt inn er det bare å vente på svar, og i Lendo No sitt tilfelle vil søkeren få svar fra de første låneaktørene ganske raskt. Det kan ofte lønne seg å vente på svar fra alle sammen, så er man sikker på å få det aller beste lånet.

Etter at alle har svart får man opp full oversikt over hva de forskjellige låneaktørene kan tilby, så er det bare å takke ja til den aktøren som frister mest. For de fleste er det da snakk om den aktøren med lavest effektiv rente, og dermed blir den billigste.


Lendo lån