Lån penger

Lån penger uten å sette eiendeler i salgspant

Det er veldig fort gjort å sette seg opp i situasjoner hvor man trenger penger, og for mange fungerer det bra å lån penger for å ordne opp i problemet. På denne måten kan man låne en viss sum med penger med det samme og få alle pengene utbetalt innen få dager. Da får man betalt ned hastegjelden eller bruke pengene til det som hastet, og deretter bruker man alt fra noen få måneder til flere år på å betale ned gjelden igjen. Dette er altså en løsning som lar deg fikse problemet med det samme, og ha god tid på å skaffe pengene som trengs for å betale tilbake.

Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

Når man skal lån penger uten å ha et spesifikt prosjekt å bruke dem på, så får man et forbrukslån. Dette er et lån helt uten sikkerhet, og man trenger dermed ikke å sette eiendeler i salgspant hos banken for å få innvilget lånet. Dette har både fordeler og ulemper, og mange setter stor pris på å kunne låne penger uten å risikere å miste huset. Ulempen er derimot at lånet blir noen hakk dyrere enn lån med sikkerhet, som en følge av at banken tar en mye større risiko når de låner ut penger på denne måten.

Pengene man får fra et lån uten sikkerhet kan brukes på hva som helst, og det er ingen faste rammer for hvordan de skal brukes. Det er dermed mulig å bruke dem for å ha litt ekstra å rutte med i hverdagen, eller for å kjøpe seg nye ting. Mange bruker slike lån for å kvitte seg med gammel kredittkortgjeld eller annen dyr gjeld, eller til og med for å betale regninger som dukket opp uforutsett.

Lån penger på dagen

Lån pengerNår man først trenger penger, så vil man gjerne ha dem med det samme, og dette er noe av det geniale med forbrukslån og andre lån uten sikkerhet. Det er nemlig veldig enkelt å skaffe seg et slikt lån, og istedenfor å måtte fylle ut en mengde med papirer i banken, kan man enkelt nok fylle ut et raskt låneskjema på internett, så er man i gang. Dersom man har en lønnsslipp tilgjengelig, eller bare god kontroll over økonomien sin, så trenger det ikke å ta mer enn noen få minutter fra man begynner til lånet er aktivt, så her trenger man ikke å vente lenge!

Det første man må gjøre når man skal ta opp et lån uten sikkerhet er å finne det beste lånet for akkurat deg. Lån kommer jo i alle slags størrelser, og både renter, avgifter og vilkår kan variere stort hos de forskjellige låneselskapene. Det kan være mye penger å spare på å velge en rimelig aktør fremfor en dyr en, og heldigvis er det ofte så enkelt som å sammenligne effektiv rente for å finne ut av hvilken som er billigst for akkurat ditt bruk.

Når valget er tatt, så er det bare å komme seg inn på nettsidene til den valgte låneaktøren, og der ligger det et elektronisk låneskjema. Her er det bare å fylle ut personalia, informasjon om økonomien sin, og ikke minst hvor stort lån man ønsker seg. Denne sendes elektronisk, og etter en kort stund får man svar. Dersom søknaden blir godkjent er det bare å takke ja til lånetilbudet, så er lånet i gang!