Lån på minuttet

Slik får du et lån på minuttet

Det er aldri gøy å ha mindre penger enn man trenger for å komme seg gjennom hverdagen, og noen måneder er ekstra vanskelige for mange. I slike tilfeller er det flere som synes lån på minuttet er en god løsning, og bruker dette for å komme seg gjennom de verste månedene. Når du tar lån på minuttet tar du et forbrukslån som gir deg penger til å bruke på hva enn du måtte ønske. Både søknaden og utbetalingen går rimelig kjapt, og etter bare noen få dager har du pengene inne på kontoen din, klare til å brukes med det samme. Deretter bruker du den neste tiden på å betale tilbake lånet, litt hver måned, helt til du er kvitt hele gjelden igjen.

Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

Denne løsningen er bra for dem som vil dele opp nedbetalingene over lengre tid, og heller betale noen få hundrelapper hver måned istedenfor å måtte punge ut mange tusen samtidig. Ulempen med å gjøre det på denne måten er selvfølgelig at lånet koster penger i form av renter og avgifter, og at totalkostnaden stiger i forhold til hvis man ikke tar opp lånet til å begynne med.

Når man tar et forbrukslån bestemmer man selv hva pengene man låner skal brukes på, og som navnet tilsier kan det fint være på forbruk. Det er dermed fritt frem for å kjøpe inn ekstra matvarer, nye klær, nye hagemøbler eller hva enn man måtte ønske seg. Det er selvfølgelig også mulig å bruke penger fra forbrukslån på ikke-forbruksting som veterinærutgifter, tannlegeregningen, gammel hastegjeld eller på en ny bil. Valget er helt og holdent opp til den som låner pengene.

Lån på minuttet passer for alle og enhver som klarer å betale tilbake i tide, og det er veldig få grenser for hvor mye penger man får låne, eller hvor lang tid man kan bruke på å betale ned. Det er mulig å låne noen få tusen kroner, eller flere hundretusener, alt ettersom hvor mye man trenger. Jo mer penger man skal låne, jo lengre tid får man på å betale ned, men det blir jo også dyrere i lengden.

Det er for øvrig ikke slik at hvem som helst får innvilget forbrukslån, og låneaktørene her i Norge har faktisk strenge krav til hvem de låner ut pengene til. Med forbrukslån er det jo slik at betalingsevnen til låneren er den eneste sikkerheten til låneaktøren, og det er derfor dumt å låne ut penger til personer som ikke kan klare å betale dem tilbake. Av den grunn har de altså strenge regler og rutiner for å avgjøre hvem som får innvilget lån, og man må regne med å ha en god grei økonomisk kontroll for å få innvilget forbrukslån i Norge.

Så enkelt er det å ta lån på minuttet

Når man skal ta lån på minuttet er det internett som gjelder, og dette er en raskeste måten å ta lån på. I motsetning til for bare noen få år siden har det blitt ekstremt trygt og enkelt å søke om lån over internett, og man kan bruke de sikre BankID-systemene for å signere søknaden og identifisere seg. Dette er det samme systemet man bruker for å betale i nettbutikker eller logge inn i nettbanken med, og man trenger altså en kodebrikke fra banken sin for å få fikset det.

Selve søkingen er enkel nok, og det første man må gjøre er å finne nettsidene til en låneaktør. Derfra klikker man seg videre til selve søknaden, og ofte ligger den til og med klar på forsiden. Dette er et stort skjema som my fylles ut etter beste evne, og til tross for at det kan virke stort pleier det ikke å ta så mange minuttene å fullføre søknaden.

Lån på minuttet