Lån 10000

Lån 10000 kroner på minuttet

Ofte havner man i situasjoner som krever at man har mer penger enn det man faktisk har stående på konto. For eksempel trenger man ekstra for å fikse bilen som trenger nye deler, eller for å dekke overraskende store regninger. Problemet er så enkelt som at man faktisk bare må ha penger, og da er et et lån 10000 en løsning som passer for mange.

Når man tar opp et lån 10000 kroner kan man låne 10 000kr med det samme, og få pengene utbetalt på bare noen få dager. Da slipper man å spare opp til det man trenger penger til, for hver eneste krone av lånet kommer inn på konto helt samtidig. Etter at man har fått utbetalt pengene får man månedlige fakturaer hvor man betaler litt lånet, litt hver måned helt til man er kvitt gjelden. På en måte kan man si at det er omvendt sparing, hvor man bruker pengene først, og deretter bruker de neste månedene på å betale ned det man kjøpte.

Med et lån på 10000 kroner kan man forvente en rente som kan ligge på rundt 20 %, selv om det er mulig med både lavere og høyere. Nedbetalingstiden kan ligge på alt mellom noen få måneder og så mye som et halvt år, og denne lar de fleste låneaktørene lånerne få velge selv.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

 

Hvordan kan man søke om lån 10000?

Når man skal søke om lån uten sikkerhet, så er det internett som er den mest vanlige måten. Det er både raskt, trygt og enkelt, og faktisk kan det hele være unnagjort på bare ti minutters tid. Før man begynner på selve søknaden bør man bruke noen minutter på å sjekke opp de forskjellige lånetilbudene, ettersom det kan være store prisforskjeller hos de forskjellige aktørene. Det er fort gjort å spare flere hundrelapper i løpet av bare noen minutter ved å sammenligne lån, ved å søke hos en av de billigste låneaktørene fremfor en av de dyreste.

Etter at man har bestemt seg for hvor man skal søke lån, så er det bare å komme i gang med søknaden. Selve søknadsskjemaet ligger som oftest på forsiden til nettsidene til låneaktørene, og denne må bare fylles ut før man klikker seg videre. Mot slutten av søknaden må man som oftest brukt BankID for å signere søknaden, og dette er altså den samme kodebrikken som man bruker når man logger inn i nettbanken eller betaler i en norsk nettbutikk.

Søknaden sendes helt elektronisk, og så er det bare å vente på svar. Flere aktører har automatiske systemer som går over alle søknader, og disse gir svar på søknaden innen noen få sekunder. Andre aktører går over de manuelt, og da må man som regel regne med å vente noen få timer i ukedagene, og enda lenger om man søker i helger eller helligdager.

Når man får svar på søknaden, så forteller dette deg alt du trenger å vite om lånet ditt. Det er fortsatt ikke aktivt, og det gjenstår kun å takke ja til dette tilbudet før prosessen med å overføre pengene til kontoen din er i gang.


Lån 10000