Hvor mye lån?

Hvor mye lån kan man ta over internett?

Det er bare flere og flere som har gått over fra å gå ned i banken for å søke om lån, til å gjøre det over internett. Faktisk er det både raskt, trygt og ikke minst veldig enkelt å søke om lån over internett, og alle som har en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon kan klare å få det til. Det eneste man trenger for å gjøre det er BankID, det samme systemet man bruker for å logge inn i nettbanken med. Det er også mulig å søke om lån over internett uten BankID, men da tar det lenger tid, ettersom man må sende inn ekstra dokumenter i posten, noe som åpenbart tar minst et par dagers tid.

Det er ingen faste grense for hvor mye lån man kan ta over internett, så man er fritt til å låne alt fra noen få tusenlapper til mange hundretusener helt uten å forlate sofaen. Det er klart at det ikke er hvem som helst som får innvilget store lån, og akkurat som når man låner penger i banken er det visse krav til alle som skal låne penger.

Når man låner penger uten sikkerhet over internett får man bruke pengene på akkurat hva man vil, uansett om det er nye hvitevarer, oppussing eller kanskje på å kvitte seg med gammel kredittkortgjeld. Mulighetene er mange, og den eneste som har noe å si på hva pengene skal brukes til er den som faktisk tar opp lånet.

Det er ingen store forskjeller i lånet man får på internett og det man får i banken, men det er faktisk ofte muligheter for at lånet man tar på internett er billigere. Dette er fordi man har muligheten til å sette seg ned i fred og ro, og undersøke de forskjellige tilbudene. Da kan man bruke litt tid på å finne frem til det aller beste tilbudet, og dermed få lånet så billig som mulig.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

 

Hvor mye lån kan man ta uten sikkerhet?

Når man skal ta opp et lån uten sikkerhet, er det betalingsevnen til låneren som er den eneste sikkerheten til låneaktøren, og dermed tallet de tar utgangspunkt i når de skal avgjøre hvor mye penger man får låne. Det finnes ingen eksakt oppskrift på hvor mye penger man får låne i forhold til hvor mye penger man tjener, og den eneste måten å faktisk finne ut av det på er ved å sende inn en lånesøknad. Det er selvfølgelig mulig å søke om lån uten å takke ja til lånetilbudet, så dermed er det bare å fylle ut søknaden for å finne ut hvor mye penger man får låne.

Hvor mye koster et lån?

Forskjellige låneaktører har dessuten forskjellige krav for hvem de låner ut penger til, og det er godt mulig at man får låne mer penger av én låneaktør enn av en annen. Dersom man ikke er fornøyd med summen man blir tilbudt er det derfor fullt mulig å søke om lån en annen plass, og håpe de er villige til å låne ut mer penger.

hvor mye lån