Forbrukslån

Forbrukslån

Mangler man penger og har banken lukket pengepungen, hva gjør man så? Svaret er ganske enkelt, man tar opp et online forbrukslån hvor man kan låne opp til 360 000 kr uten å stille sikkerhet, og hvor det kun stilles noen ganske få krav for å kunne låne penger. Søk GRATIS med det samme og få svar innen 15 minutter!

Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

Vanskelig å låne penger i banken

For de fleste er det en veldig ubehagelig situasjon å befinne seg i når man får avslag på lånesøknaden sin i banken. Dessverre skjer dette med mange mennesker hver eneste dag, da finanskrisen har gjort bankene yttert påpasselige når det gjelder lån.

Bankene vil ha garanti for at man kan tilbakebetale de lånte pengene og derfor er kravene for å låne penger ganske betydelige. Før finanskrisen i 2008 var kravene ganske rimelige, men nå blir man kontrollert fra alle sider, og lever man ikke opp til kravene får man avslag.

Bankene ser på alt fra ens rådighetsbeløp, som er en ganske betydelig sum i forhold til tidligere, til ens historikk. Når man snakker om historikk innenfor bankverdenen, menes det om man har kontroll på sin økonomi. Kjører man bankkontoen sin ned i minus titt og ofte, og får man ikke betalt regningene sine i tide, trekker det voldsomt ned. På samme måte vil de med stor garanti ha pant i egen eiendom o.l, og eier man ikke fast eiendom kan det bli veldig vanskelig.

Online forbrukslån: alternativ til banklån

For dem som har fått avslag i banken og som virkelig har bruk for penger, finnes det heldigvis et alternativ. Alternativet kalles et online forbrukslån og her er kravene mye rimeligere. Man skal faktisk kun oppfylle fire krav for å kunne låne opp mot 360 000 kr.

Man skal ha fast inntekt.

Man kan ikke stå registrert i Experian (RKI), det vil si at man ikke har betalingsanmerkinger.

Man må være norsk statsborger.

Man må være 18 år.

Kan man oppfylle disse relative enkle kravene, er det bare å søke og etter sendt søknad, som tar cika 10 minutter, vil man typisk få svar innen kun 15 minutter. Husk at det er helt gratis å søke, og man kan saktens søke hos flere samtidig.

ÅOP ved online forbrukslån

Det er ingen tvil om at omkostningene ved online forbrukslån er høyere enn i banken. Renten kan fort være dobbelt så høy som ved et tradisjonelt banklån, men husk på at man som lånetaker ikke må stille med sikkerhet. Man får lov til å låne opp mot 360 000 kr uten at de online lånefirmaene får sikkerhet for den store summen med penger.

Det man skal huske på er at det er fradrag for samtlige renteutgifter. De online lånefirmaene rapporterer automatisk inn renteutgiftene som SKATT, så man behøver slettes ikke å foreta seg noe. Den mest lettvinte måten å sammenligne omkostningene ved et lån på er ved hjelp av ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i prosent, og er det eksakte beløpet som lånet koster årlig, inkludert alle omkostninger. Søk om et online forbrukslån allerede nå og få svar om 15 minutter! Husk at det er gratis å søke og at man kan innfri lånet når som helst.

Forbrukslån