Forbrukslån på dagen uten sikkerhet

Alt du vil vite om forbrukslån på dagen uten sikkerhet

Alle som er over 18 år gamle og har en ålreit økonomi kan ta et forbrukslån på dagen uten sikkerhet, og på denne måten få låne en valgfri sum med penger på kort tid. Da har man mulighet til å rydde opp i tidligere økonomiske problemer, eller kjøpe seg noe nytt for pengene man låner.

Med et beste forbrukslån på dagen uten sikkerhet kan man låne alt fra 500kr til 500 000kr, så det er med andre ord helt opp til den som vil ha lånet. Den maksimale summen man får låne avhenger av økonomien til den som søker om lånet, så det er jo ikke slik at alle som søker får innvilget en halv million. Det er likevel godt mulig å få lånt en god sum med penger, enten det er noen tusenlapper for å kjøpe seg en ny sofa, eller et par hundretusener for å pusse opp badet.

At lånet er uten sikkerhet betyr ikke mer enn at man slipper å sette noen eiendeler i salgspant for å få innvilget lånet. Det er dermed ikke krav om at man har bolig, bil eller andre dyre gjenstander som skal settes i pant hos banken. Den eneste sikkerheten banken har er inntekten til den som låner penger, og det er derfor denne er så viktig når man søker forbrukslån på dagen uten sikkerhet.

Det er faktisk ganske store forskjeller i prisene og avgiftene til de forskjellige låneaktørene, og dersom man skal låne en del penger, er det snakk om store pengeforskjeller på de billige aktørene og de dyre aktørene. Det er mange som kaster seg over det første tilbudet de finner, men det er ingen garanti for at dette er blant de rimeligste. Det anbefales å bruke litt tid på å sjekke opp de forskjellige mulighetene før man søker om lån, så slipper man å ende opp med en dyrt forbrukslån, når man faktisk kunne lånt like mye penger med en lavere rente.

Når man søker om forbrukslån på dagen uten sikkerhet trenger man ikke å forlate datamaskinen, for alt foregår elektronisk. Man kan gå inn på nettsidene til en låneaktør for å fylle ut et låneskjema, så bruker man BankID for å signere søknaden og samtidig bekrefte at det faktisk er deg som søker om lånet. Derfra venter man på svar, og ofte får man vite resultatet i løpet av noen få sekunder.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

 

Hvem kan få forbrukslån på dagen uten sikkerhet?

Som vi kort nevnte ovenfor er det kun inntekten og betalingsevnen til søkeren som er sikkerhet for låneaktøren, og de er derfor ganske strenge med hvem de låner ut penger til. De har ingen muligheter for å tvangsinnkreve pengene sine utenom inkasso, og det er veldig mye arbeid for å få tilbake pengene sine. Dermed har de heller valgt å sette høye krav til inntekter og en stabil økonomi for alle som søker om lån, så man må regne med å ha en relativt grei inntekt for å få forbrukslån på dagen uten sikkerhet. Samtidig bør man ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Til tross for at mange låneaktører har ganske strenge krav til hvem de låner ut penger til, så får de fleste voksne personer med en ålreit økonomi innvilget lån. Det er i all hovedsak personer med lav eller ingen inntekt, ungdom eller personer med dårlig betalingshistorikk som får problemer med å få innvilget lånene.

Forbrukslån på dagen uten sikkerhet