Beste forbrukslån

Skaff deg det beste forbrukslån I Norge i dag

Det har blitt veldig vanlig å ta opp forbrukslån for å finansiere nye innkjøp eller for å samle gammel gjeld til én låneaktør, og når man skal ta opp et lån er det viktig å bruke litt tid på å finne beste forbrukslån. Det er overraskende store forskjeller på prisene, gebyrene og avgiftene til de forskjellige aktørene på markedet, og det er jo ikke noe vits å betale mer enn man trenger. Dersom man bare hiver seg på det første tilbudet man kommer over kan man risikere å betale flere hundre, eller til og med flere tusen kroner ekstra hver måned. Hvor mye penger man sparer avhenger selvfølgelig stort av hvor mye penger man låner, og jo mer penger man har planer om å låne, jo viktigere er det å finne det beste forbrukslån!

Når man tar opp forbrukslån får man låne en valgfri sum med penger, uten at pengene er knyttet opp mot noe. Man står helt fritt til å gjøre hva enn man måtte ønske med pengene man har lånt, og det spiller ingen rolle om de brukes på oppussing, fiksing av bilen, nye møbler eller dagligvarer.


Opp Finans

Zmarta
Lendo
Leasy minilån
Thorn lån
Fokuslån
Centum
Leasy lån
Bank Norwegian
yA Bank
Komplett Bank
Axo

Hva avgjør hva som er det beste forbrukslån?

Når man skal finne det beste forbrukslån, så er det flere ting man kan ta med i beregningen. De aller fleste velger å se seg blinde på renter, men det er også viktig å legge godt merke til alle de andre avgiftene og gebyrene. Husk alltid å sammenligne den effektive renta, da den gjerne gir en bedre oversikt over hvordan regnestykket faktisk blir.

Det er også mange som velger å legge vekt på ting som support, utbetalingstid eller lignende når de skal finne det beste forbrukslån. Det er jo ikke sikkert at den billigste aktørene har døgnåpen telefonsupport? Her er det ikke noen fasitsvar, og man må selv avgjøre hvor viktige ting som telefonsupport, rask utbetaling eller rykte er i forhold til hvor mye det koster. Veldig mange som tar opp lån, og betaler til avtalte tider, har liten eller ingen bruk for ekstra support, og har så godt som ingen direkte kontakt med låneselskapet. Likevel er det de som foretrekker å snakke med noen dersom det skulle være noe, fremfor å sende en e-post.

Hvordan finne beste forbrukslån?

Det er utrolig mange aktører å velge mellom, og mange sliter med å finne frem til de gode tilbudene i jungelen av forskjellige tilbud. Heldigvis finnes det nettsider som gjør det hele veldig enkelt, og disse tilbyr sammenligning av lån uten at man må betale noe for det. Da setter de forskjellige låneaktører opp mot hverandre, så kan man på få sekunder finne ut av hvilke som er billige, dyre, raske eller låner ut mye penger.

En ting som er viktig å ha i bakhodet når man sammenligner lån for å finne det beste forbrukslån, er at rentene som er oppgitt på nettsidene bare er eksempler. Den nøyaktige renta man får tilbud om blir nemlig avgjort av personlige faktorer som inntekter, formue og lignende, så hver person får sin helt egen rente. Det er dermed helt umulig å få vite hva renta blir før man faktisk har søkt på lånet. Det som derimot er godt mulig, er å søke om lån flere plasser, se hvilken renta man får tilbud om, og kun takke ja til den låneaktøren som har det beste tilbudet.

Beste forbrukslån